Volgers

zaterdag 9 februari 2013

HERZEN


Goede morgen,

Ik wens jullie allemaal een prettige zondag en hoop dat het jullie goed gaat. Fijn dat jullie weer een bezoek brengen in mijn Kaartentuin en ik wil iedereen bij deze hartelijk danken voor alle lieve berichtjes. Het is vandaag weer tijd voor een kaart voor Stempeltraueme. De opdracht deze keer is iets te maken met harten. Omdat ik ook een bestelling heb gekregen om een kaart te maken voor een 12 en een halfjarige bruiloft, heb ik dit gecombineerd. Dit is het resultaat geworden.
Hallo Ihr Lieben,

Ich wünsche Ihnen allen einen schönen Sonntag und ich hoffe, es geht euch allen gut. Schön, dass Sie wieder meinem "Kaartentuin" besuchen und ich möchte allen danken für die liebe Kommentare.
Heute is es wieder Zeit für eine neue Karte für Stempeltraueme. Diesmal ist die Auftrag etwas mit  Herzen zu machen. Auch habe ich eine Bestellung bekommen eine Karte zu machen für eine 12 und ein halbes Jahr Hochzeit. Diese beiden habe ich kombiniert, und dies ist das Ergebnis.
Het papier komt uit een papierblok van de Action. De stempel is van Lilly of the Valley. Verder heb ik een hartenstans van Marianne gebruikt en een doohikey van Magnolia. De bloemen heb ik van een van mijn blogmaatjes Mia gekregen. Het hartje komt ook van de Action en het lint en de voile komen uit eigen voorraad.
Das Papier kommt aus einem Papier-Block der Aktion. Der Stempel ist von Lilly of the Valley. Ich habe  eine Hartenstans von Marianne verwendet und ein Doohikey von Magnolia. Die Blumen habe ich bekommen von einer meiner Blog Maatjes Mia. Das Herz kommt auch von der Aktion und das Band und die Seite kommen aus meinem eigenen Lager.Ik wens iedereen nog een hele prettige zondag en een goede start van de nieuwe week. Ik vind het altijd leuk als jullie een reactie achter laten en graag tot een volgende keer. Donderdag ben ik er weer met een kaart voor Marvelous Magnolia.

Ich wünsche Euch noch einen schönen Sontag.  Wenn Ihr Lust habt, könnt Ihr mir gerne einen Kommentar hinterlassen, ich würde mich darüber sehr freuen. Donnerstag bin ich zurück mit einer Karte für Marvelous Magnolia.


Met een lieve groet van mij,
Mit lieben Grüssen von mir,

Dorothy

5 opmerkingen:

Samantha zei

Hoi Dorothy, dit is toch schitterend! Ik heb er een hele tijd naar zitten kijken want het ziet er heel kunstig uit :) de stempel is ook een lieverdje en de aankleding kun je aan jou wel overlaten. Wat valt er weer veel te zien. De bloem op de voorkant vind ik trouwens ook erg mooi!
Prachtig geheel hoor!
Groetjes, Samantha

Richtsje zei

Het is zoals Samantha schrijft, er is zoveel te zien! Prachtige kleuren, heel veel mooie details, echt helemaal super!

Groetjes Richtje

jolanda zei

lieve creatie

Anoniem zei

hеllo!,I love yοur writing ѵery so much!
ѕhare ωe сοmmunісаte extrа about youг ρost on
AOL? ӏ require а ѕрeсіаlіѕt іn
this houѕе to solvе my
pгoblеm. Maуbe that's you! Having a look forward to see you.

Feel free to surf to my blog post payday loans

Anoniem zei

I'm curious to find out what blog system you happen to be working with? I'm experiencing some minor security
issues with my latest website and I would like to find something more safeguarded.
Do you have any suggestions?

Also visit my homepage :: activity calorie calculator