Volgers

maandag 8 juli 2013

TILDA IN DE NATUURGoedemorgen allemaal op deze schitterende zomerdag. We hebben er lang op moeten wachten, maar gelukkig is het eindelijk zomer geworden. Vandaag heb ik voor jullie weer een van mijn zo geliefde Magnoliaatjes. Het is een wat oudere stempel, die ooit in Australië werd uitgegeven als "special" ter ondersteuning van de Koalabeertjes. Ik mocht deze keer een opdracht voor de challenge bedenken en ik heb gekozen om niet voor de gebruikelijke materialen te kiezen. Ik moet mijn collega's een dik compliment geven met de uitvoering van hun kaarten, ik vind ze prachtig. Dus iedereen die zin heeft in een leuke uitdaging, deze keer willen wij graag een kaart zien met een Tilda, of Edwin samen mag natuurlijk ook, als ze maar wel iets met de natuur te maken hebben. Verder moeten jullie natuurlijke materialen, zoals hout, touw, raffia, steen, schelpen, hooi enz gebruiken. Bloemen mogen wel, maar geen kant en lint en bandjes enz. Ik wens jullie veel succes en ben zeer benieuwd wat jullie van deze opdracht gaan maken.

Gebruikte materialen:

Stempel: Magnolia Tilda met koalabeer, speciale uitgave van Australië. Tekststempel uit Paddingtonserie.
Papier: My Mind's Eye Lost Found , bruine cardstock.
Bloemen: Webshop Margo, Magnolia en eigen voorraad
Hout en raffia. De rand is geborduurd met raffia. 
Gekleurd met Copics.Ik wens jullie een hele fijne dag en heerlijk genieten van het warme zomer weer. Voor diegene, die het toch een beetje te warm vindt en binnen blijft, kan ik nog vertellen dat ik vandaag nog 2 maal terug kom met een nieuwe kaart. Er beginnen vandaag weer een aantal nieuwe challenges, dat is natuurlijk heel leuk, maar ik vind het altijd een beetje jammer dat ze allemaal op dezelfde dag beginnen. Ik verdeel mijn kaarten liever een beetje over de week.

Een lieve groet van mij en tot straks

Dorothy5 opmerkingen:

Ghea zei

Wow wat een beeldschoon kaartje heb je gemaakt Dorothy, en ja de koala moet niet verloren gaan....daar ben ik het helemaal mee eens.
Fijne dag, liefs ghea

Sarah - Crea S zei

Een prachtige kaart Dorothy! Mooi met al dat kakigroen! Ook een super leuk thema!
Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Richtsje zei

Prachtig hoor Dorothy! Wat een supermooie kaart!

Groetjes Richtje

KarinsArtScrap zei

zo lief en een mooie kaart Dorothy.

groetjes karin

jolanda zei

heel mooi kaartje