Volgers

zondag 6 oktober 2013

STEMPELTRAUEME EN MY BESTIESen


Vandaag is het een hele bijzondere dag bij  Stempeltraueme. Voor het eerst in Duitsland is er ook een challenge met de digi's van SHERRI BALDY. Zij is de ontwerpster van de Besties en de little Dimples. Wij kennen haar natuurlijk al een tijdje en er zijn ondertussen in AmerikaAustralië, Nederland  Noorwegen en United Kingdom al echte Besties Challenges. De digi's van Sherri zijn in Duitsland nog redelijk onbekend en vandaar dat we daar in samenwerking met het challengeteam van Stempeltraueme, waar ik al enige jaren voor werk, iets aan gaan doen. Dit Duitse team heeft Dt teamleden uit verschillende Duits sprekende landen, zoals Oostenrijk en Zwitserland.Om iedereen kennis te laten maken met de digi's van de Besties hebben wij het volgende bedacht. Ga naar het blog van Stempeltraueme en daar zie je een aantal voorbeeldkaarten die door de DT gemaakt zijn. Verder zie je daar ook een verrassing, zodat iedereen aan de challenge mee kan doen. Het is de bedoeling dat iedereen iets gaat maken met daarop natuurlijk een Bestie image. Wie zelf al digi's heeft mag deze gebruiken en wie die niet heeft moet maar eens naar de verrassing kijken op het blog. Wat ook heel leuk is, dat onze eigen Mia Jansen, bij velen bekend van haar deelnames bij allerlei challenges en natuurlijk ook van de FB groep de Hobbymaatje, voor drie maanden als gastdesigner mee gaat draaien. Mia veel succes en veel plezier in dit leuke DT team.
Gebruikte materialen:

Papier: Kerstblok van het Kruidvat,rood en groen cardstock
Stans: Floral van Spelbinders
Hart, parels en bloemen uit eigen vooraad
Swirl: Unique Hobbymaterialen
Gekleurd met Spectrum Noir en glitterstiften
Natuurlijk zijn er weer digi's te winnen. De 1ste prijs is 3 digi's, de 2de prijs 2digi's en voor de 3de prijs 1 digi. Ik hoop jullie allemaal op ons Duitse blog te mogen begroeten en dat jullie je prachtige kaarten aan onze ooster buren laten zien, zodat zij kunnen zien wat je allemaal van moois met een Besties kan maken.
Iedereen een hele fijne zondag en een lieve groet van mij,

Dorothy

5 opmerkingen:

Marianne zei

Heel mooi gedaan.
Liefs, Marianne

Anoniem zei

Bedankt Dorothy.

Leuk dat je kaart er extra bijstaat voor al je bijdrage.

Fijne zondag.

gr. Mia

Antoinette Voorn zei

Ohhh leuke kerst kaart met een Bestie met mooie kerstkleertjes!!

Anita Meijer zei

Je kaart is schitterend Dorothy, wat een beauty heb je ervan gemaakt, super. En eh ik ga meedoen hoor aan de challenge bij Stempeltraume, helemaal leuk.
Liefs van Anita

Bastelkueken`s Kreative Welt aus Alsdorf zei

Huhu Dorothy,

deine Kartenwerk mit dem Motiv von MyBesties ist mal wieder ein echter Hingucker.

Schönen Sonntag wünsch dich dir
Anja