Volgers

maandag 7 oktober 2013

VINTAGE IN 2 KLEURENMaandagmorgen het begin van een nieuwe week, goedemorgen iedereen,

Vandaag ben ik er alweer met een nieuwe kaart, nou nee eigenlijk is het een boekje. Een heel speciaal boekje met tabblaadjes met mapjes er in waar van alles in bewaard kan worden. Het is om allerlei naaipatronen en tekeningen in te bewaren. Een van mijn beste vriendinnen was vorige week jarig en zij kan prachtige dingen maken met haar naaimachine en tekent vaak haar eigen patronen en maakt prachtige quilten. Omdat zij  en haar man altijd voor mij klaar staan, heb ik dit boekje speciaal voor haar gemaakt.Er start weer een nieuwe challenge bij the Dutch Besties Girls en de opdracht is deze keer om iets te maken in vintage stijl in twee kleuren. Ik heb gekozen voor de kleuren beige/bruin en roze. Ooit heb ik eens een doosje met allerlei restjes ouderwetse kantjes en bandjes gekregen en dat kon ik nu mooi gebruiken. Met bruine stempelinkt heb ik alles gesponst en een oude look gegeven.
Gebruikte materialen:

Stempel:  MY BESTIES DIMPLES
Papier: Maja Design
Bloemen en vlinder: Webshop Margo
Kant, lint en band: eigen voorraad 
Boekje: Hema
Plakparels: Action
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Er is al tijden een discussie of het mogelijk is om met stempels als Besties en Magnolia een vintage te maken. Ik vind persoonlijk, dat het heel goed mogelijk om met dergelijke stempels een prachtige vintage creatie maken.  Als je maar goed op je materialen en de afwerking let.
Ik wil iedereen graag hartelijk bedanken voor alle lieve en leuke reacties van de afgelopen weken en voor iedereen een hele fijne week en natuurlijk zien wij bij de Dutch Besties jullie werkstukken weer graag verschenen.

met een lieve groet van mij,

DorothyIk post mijn kaart bij:

http://liveandlovecrafts.blogspot.co.uk/2013/10/challenge-16-use-pink.html
9 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

Wat een plaaatje wist niet dat het mogelijk as om met besties een vintage kaart te maken heeel mooi boekje joh!!!

jolanda zei

heel leuk gedaan en deze bestie heeft geen grote ogen?

Sarah - Crea S zei

Het is een prachtig boekje geworden Dorothy! Echt, heerlijk! En zoals je zegt, zolang je maar op de gebruikte materialen en kleuren let kan je denk 'k zo'n beetje alles vintage maken! Vooral je lintjes en kantjes samen met de bloemen zijn een erg goede combinatie om dit lekker vintage te maken!
Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Erica ♥ zei

Prachtig boekje, hele mooie kleuren
en schitterende bloemen ☺

Fijne nieuwe (knutsel) week ☺
Liefs en grtjsss Erica ¤
heidebloempjuh.blogspot.nl

Gertrude zei

Ein Traum deine Karte
lg gertrude

nans'creablog zei

Prachtige creatie Dorothy. Heel mooi.

Groetjes,
Nans

Elena F Scrap zei

Dorothy this is FANTASTIC; turly pretty!. Elena F.

Anita Meijer zei

Ik vind het helemaal schitterend wat je gemaakt hebt Dorothy, echt vintage, super de super weer.
Liefs van Anita

Cindy zei

Prachtig Dorothy, en wat leuk dat je het op een notitieboekje hebt verwerkt. Zonde om te gebruiken, maar wel heel bijzonder! Echt schitterend! Liefs, Cindy