Volgers

dinsdag 26 november 2013

NO DESIGNPAPERGoedemorgen lieve blogvrienden,

Maandagmorgen is er een nieuwe challenge begonnen bij My Bestieschallenge en de
opdracht is NO DESIGNPAPER. Misschien een lastige opdracht voor sommige, maar ook wel weer een uitdaging. We zijn zo gewend om maar even een stuk mooi papier uit te zoeken voor onze kaarten, dat we bijna vergeten zijn hoe we het vroeger deden, toen we nog niet van al dat prachtige papier hadden. Hoewel ik een verjaardagskaart heb gemaakt voor iemand die binnenkort jarig is, heb ik gekozen voor warme kleuren. Ik heb altijd dat mijn kleuren keuze afhangt van het seizoen. Dus is het rood en groen geworden. De digistempel heb ik met Panpastels ingekleurd. Door iets meer kleur aan te brengen kun je hier ook hele prachtige diepe warme kleuren mee maken.


Omdat blogger weer vervelend aan het doen is, kan ik momenteel geen foto's plaatsen, omdat  blogger weigert om te uploaden. Dus kan ik mijn blogbericht niet afmaken. Dat spijt me zeer, maar zo gauw het weer lukt, zal ik jullie meer details laten zien. Gelukkig had ik er al eentje hier op blogger in een map staan, die ik jullie kan laten zien.

Allemaal een fijne dag en hopelijk kan ik gauw dit bericht afmaken.

lieve groet van mij,

Dorothy 


5 opmerkingen:

Desire Fourie zei

Absolutely delightful. Love the butterflies and ruby red and green colouring.
Hugs
Desíre
{Doing Life – my personal blog}

Erica ♥ zei

Je hebt weer een schitterende kaart
gemaakt !
Blogger heeft problemen met de
server van Picasa, daarom kan je niet
uploaden, maar ze zijn er hard mee
bezig.
Gezellige (knutsel) week ☺
Liefs en grtjs Erica ☼

Marijke zei

een super mooi kaartje en net wat je zegt met papier zonder design is ook prachtig. Je wordt weer wat creatiever, toch? Groetjes Marijke

jolanda zei

leuk gedaan

Scraptastische hobby zei

Hoi Dorothy,
Geweldig hoe je dit zonder dessin papier toch voor elkaar hebt gekregen om er een hele warme kaart van te maken!! En wat een gaaf idee voor de nieuwe challenge, het wordt voor mij ook weer eens tijd om een mooie Bestie in te kleuren! en met Panpastels is ook wel weer apart!
Fijne avond en groetjes van Gerie