Volgers

maandag 1 juni 2015

REMINDER KAART VOOR THE DUTCH MY BESTIES GIRLS


Goedemorgen allemaal,

Vandaag hebben wij weer een nieuwe reminderkaart voor jullie in de challenge van De Dutch My Besties Girls "Alles mag met zelfgemaakte bloemen". Deze keer heb ik hem zelf gemaakt. Omdat deze maand de digi van Green Thumb Gertride onze favoriete digi was, heb ik er een labelkaart van gemaakt. Ik vind het namelijk heel leuk om een tuin/bloemenpakket cadeau te doen en er een label aan te hangen en daar was deze digi uitermate geschikt voor.
De bloemen zijn handgemaakt met een oud patroon, dat ik vroeger tijdens mijn Pergamanolessen gebruikte. Tegenwoordig kun je allerlei bloemen stansen kopen, waarmee je hetzelfde resultaat bereikt. 3 á 4 maal uitstansen en van binnen naar buiten de bloemblaadjes in elkaar schuiven. Her en der een beetje vouwen en krullen en paar meeldraadjes er doorheen en je bloemetjes zijn klaar.
Verder heb ik allerlei restjes papier gebruikt en de digi heb ik ingekleurd met Spectrum Noir New Generation. De linkerrand is een stans van Sherri Baldy The boarder garden bird house en de rechter rand is de vlinderstans van Joy.

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje inspiratie heb gegeven om mee te gaan doen. Jullie hebben nog een week om een leuk werkstuk in te sturen. Het thema deze maand is: Alles mag met eigen gemaakte bloemen, Anything goes with handmade flowers.

Een lieve groet ,

Dorothy

Deze tag doet mee bij de challenge:


7 opmerkingen:

Desire Fourie zei

Dorothy this is just gorgeous with the blue and green.
Hugs
Desíre
{Doing Life – my personal blog}

Desire Fourie zei

Dorothy this is just gorgeous with the blue and green.
Hugs
Desíre
{Doing Life – my personal blog}

jolanda zei

heel mooi

KarinsArtScrap zei

een prachtige tag heb je gemaakt Dorothy
gr karin en

Bedankt voor het meedoen bij ScrapbookStampSociety Challenge.

Groetjes Karin DT coördinator

Kaija zei

Sweet Tag!Glad you participated ScrapbookStampSociety Challenge
Welcome again and Good Luck!
Gr.Kaija DT-member

Engelchen zei

Wat een prachtig kaartje :)
Dank je wel voor je deelname aan scrapbook stamp society.

Groetjes Geesje

Unknown zei

Hallo Dorothy! Prachtige Tag heb je gemaakt! Helemaal in de blauw/groen tinten mooie combi! Leuk dat je meedoet met My Besties Friendship Challenge! groetjes Willy