Volgers

zondag 17 november 2013

IS HET EEN KAART OF IS HET EEN DOOSJE


Hallo lieve knutselvrienden,

Vandaag heb ik iets anders dan anders voor jullie. Ik heb laatst een hele leuke workshop van José Hoogeveen van Stamping UP gevolgd. Daar hebben we dit leuke modelletje gemaakt met de prachtige mallen en stempels van dit merk. Omdat ik die spulletjes allemaal niet zelf heb, kreeg ik al makende een idee. Ik bedacht me dat ik allerlei mallen van sneeuwsterren had en dat deze heel goed te gebruiken zouden zijn. Dus van de week al snotterend en hoestend aan de gang en dit is het resultaat geworden.


Materialen:

Stempel: Stamping UP
Papier: IJsblauw parelmoercardstock, designpapier een kerstblok van de Action
Stansen: IJskristalen/sneeuwvlokken van Spelbinder, Joy en Marianne Design
Plakparels: Action
Lint: eigen voorraad




Ik ben  benieuwd wat jullie van dit leuke modelletje vinden, het is vrij eenvoudig te maken en door de originele vorm zeer geschikt voor Kerstmis, zeker als je er nog een aantal moet maken. Ja en denk nu niet, dat ik mijn huiswerk niet heb gedaan, want ik heb alles al klaar. Ik heb vorig jaar zoveel kaarten moeten maken voor de blogs waar ik voor werkte, dat ik er genoeg heb, dus ben ik nu bezig met allerlei leuke dingen die ik op mijn creatieve pad tegen kom.



O dat was ik bijna helemaal vergeten, deze kaart/doosje is voor de nieuwe challenge van STEMPELTRAEUME en de opdracht is deze keer: ALLES MAG.

Ik wens iedereen een hele fijne zondag en een goede creatieve week toe. Bedankt weer voor jullie komst en graag tot een volgende keer.

Met een lieve groet van mij,

Dorothy

Ik post mij kaart bij:
http://decreatievezebra.blogspot.nl/ cash (clear and simple)

5 opmerkingen:

Erica ♥ zei

Wat een pracht van een creatie heb
je gemaakt, wat mooi !
Gezellige (knutsel) zondag nog ☺
Liefs van Erica ☼

Anita Meijer zei

Wat heb je dit schitterend gemaakt Dorothy, ziet er helemaal super uit. Top.
Liefs van Anita

Scrap@Home by Miranda Bouhof zei

hoi dorothy

wat leuk dat je gisteren bij cute stamps and cards bent geweest.ik vond het echt een hele eer dat je mij wilde ontmoeten!was wel een beetje overdonderd ,hihi,maar erg leuk!!!en jammer dat ik weinig tijd had omdat ik druk was met de workshop.
groetjes miranda

Sarah - Crea S zei

Super leuk Dorothy! Echt top!
Liefs,
http://littlecreass.blogspot.com/

Cindy zei

Prachtig doosje Dorothy!
Enne bedankt voor het meedoen bij de creatieve zebra ;-)!