Volgers

zondag 12 januari 2014

SCHNEEFLOCKEN MIT MOTIVEN VON MY BESTIES
Hallo allemaal,

Op deze heerlijke rustige zondagmorgen start er een nieuwe Besties Challenge bij Stempeltraueme met als thema "sneeuwvlokken met een Besties Motief. Op dit moment is het nog heerlijk rustig in huis, Syrah is een weekendje logeren bij haar beste vriendin en ging allerlei leuke dingen doen. En ik had me van alles voorgenomen om te gaan doen. Althans dat dacht ik. Nou ik kan jullie wel  vertellen, dat ik helemaal niets heb gedaan. Goed ik ben gisteren wel even op de fiets naar Zevenaar, het volgende stadje bij ons in de buurt geweest om een te kijken of er ergens nog een leuk uitverkoopje te scooren was. Wat ook goed gelukt is en natuurlijk een bezoekje aan de Action en dat is natuurlijk ook weer goed gelukt. Hihihihi... Verder heb ik er een lekker lui weekend van gemaakt. Ook wel eens goed, want als ze straks weer thuis komt al dansend en zingen in een stortvloed van woorden, kan ik alles totdat ze naar bed gaat wel vergeten. Vandaar dat ik nu nog even mijn nieuwe blogberichtje maak en nog even van mijn rust geniet, al hoewel ik natuurlijk weer helemaal blij ben, als ze er weer is.


Gebruikte materialen:

Stempel: Digi My Besties Image 180.
Papier: Parelmoer wit cardstock, wit glitter papier, wit dik handgeschept papier en wit linnen papier.
Stansen: Grote sneeuwster Spellbinders en de kleine sneeuwvlokken zijn van Marianne design. Het label is van Magnolia.
Bloemen: Action. 
Verder sneeuwpoeder, witte acrylverf, glitter poeder en piepschuim balletjes en gekleurd met Spectrum Noir stiften.Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne zondag en graag tot een volgende keer.

Met een lieve groet van mij,

Dorothy

5 opmerkingen:

Desire Fourie zei

Just gorgeous. Love the white snowflakes.
Hugs Desíre {Doing Life}

Marijke zei

Een erg leuke kaart en die sneeuwbolletje vind ik ook erg leuk. Super gedaan. Groetjes Marijke.

Marrie zei

Hallo Dorothy,

Wat een lief kaartje is dit weer super met al die sneeuw sterren en bolletjes.
En wel lekker he dat we nu niet meer iedere week een nieuwe challenge hebben had ik nog helemaal niet door zo heb ik wel weer wat meer tijd voor andere kaarten ik vind Magnolia ook heel leuk om kaarten mee te maken ha ha.

Lieve groetjes Marrie

jolanda zei

prachtige kaart

Bastelkueken`s Kreative Welt aus Alsdorf zei

Oh meine Liebe.. da ist dir wieder ein Meisterwerk gelungen.. hammerstark.

Drück dich lieb
Anja