Volgers

woensdag 11 juni 2014

VERJAARDAGSKAART VOOR EEN MEISJE

Hier ben ik weer met kaart nummer drie. Deze keer een verjaardagkaart voor een meisje. Die gaan er bij ons regelmatig uit. De vriendinnetjes van mij kleindochter zijn allemaal gek op haar oma's kaarten. En zeg nou eerlijk, wat koop je tegenwoordig nog voor een klein bedrag. Het meeste is rommel, die na een paar keer spelen al kapot is. Nee een kaart met inhoud om dan van het gezamenlijk geld wat groters te kopen is tegenwoordig helemaal hot.  Zodoende zorg ik, dat ik tegenwoordig een aantal meidenkaarten in voorraad heb, want onze kleine dame wordt zeer regelmatig op een feestje uitgenodigd.

Deze grappige digi met deze prachtige kleine "dametjes" had ik al een poosje in huis en het werd tijd, dat zij ook eens aan de beurt zou komen. Ik heb er een hele vrolijke boel van gemaakt met lekker veel roze en bloemetjes. Echt zo'n kaart waar die kleine tuttebellen naar grijpen als ze hem zien staan. Ik heb een heleboel kaarten op onze vleugel staan en meestal blijven de dames er wel vanaf, maar deze heeft op de een of andere manier toch duidelijk aantrekkingskracht. De handjes gaan er vanzelf naar toen.

Gebruikte materialen:

Stempel:Sherri Baldy My Besties IMAGE "PUPPIE LOVE 3 en ze zijn ook per stuk verkrijgbaar. Van links naar rechts IMAGE 175  -  IMAGE 177  -  IMAGE 176.
Papier: Blok van de Action, blauw en roze cardstock
Bloemen: Webshop Margo
Stans: vlinderrand en happy birthday border van Joy
Alle andere bandje, kantjes bedel, doily enz. uit eigen voorraad
Gekleurd met Spectrum Noir New Generation

Dit was kaart nummer 3 en morgen komt de 4de en laatste van deze reeks. Jullie kunnen hem al wel bewonderen, want het is je misschien al opgevallen, dat ik de volgende kaart telkens op mijn voorpagina van mijn blog heb gezet. Een klein voorproefje op morgen alvast.
Ik wens jullie allemaal een prettige dag. Het is gelukkig niet meer zo benauwd en hier is het licht bewolkt met een heerlijke temperatuur. Dat wordt vandaag lekker buiten spelen op de woensdagmiddag.

Lieve groet van mij,

Dorothy Ik post deze kaart bij de volgende challenges:

8 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

Wat een geweldige meidenclub! Super geweldige kaart!

jolanda zei

lieve kaart

Sharon zei

This is gorgeous Dorothy. Love the images and beautiful design.
Enjoy the rest of your week.
Hugs Sharon. x

Silvis Kreativstube zei

Hallo Dorothy,

Eine ganz fantastische Karte hast du gestaltet. Es gibt so viele wundervolle Details zu entdecken. Ich bin begeistert. Vielen Dank für die Teilnahme an der 3. My Besties Challenge Deutschland. Ganz liebe Grüße Silvi

Marianne zei

Ziet er perfect uit, mooi gedaan.
Liefs, Marianne

hildascrapcorner.blogspot.nl zei

Super mooie kaart!
Groetjes Hilda

Artesania zei

WOW Dorothy die Karte ist atemberaubend schön, ein gerrliches Motiv, das du wunderbar koloriert hast, fabelhaft ist die Kartengestaltunf , das bewundere ich sehr an dir , sehr kreativ!
Ich bin sehr glücklich und zufrieden deine tolle Karte hier zeigen zu können. Vielen lieben Dank das du an der 3 My-Bestie Deutschland Design challenge teilnimmst , ich bin ganz stolz darauf das du wieder mitmachst.
Liebe Grüße deine Gudrun DT Koordinator

Engelchen zei

Ook deze kaart is weer prachtig geworden.
Dank je wel voor je deelname aan My Besties deutschland.
LG Geesje