Volgers

dinsdag 8 juli 2014

TILDA MET HAAR TIJGERTJE

Hallo Magnolia fans en natuurlijk ook alle bezoekers van mijn Kaartentuin,

Vandaag heb ik voor jullie een heel schattige kaartje van Tilda met haar tijgertje. Het is eigenlijk een soort label, dat ik gebruikt heb om aan een bos bloemen te hangen. Een van de vele kleine bedankcadeautjes, die je aan het einde van een schooljaar nodig hebt. De ontvangster was er reuze blij mee en volgens mij vond ze het kaartje mooier dan de bloemen, het ging in haar verzamelboek van mooie kaarten. Daar kan ik nu echt vrolijk van worden als mensen je werk waarderen en je niet direct in de prullenbak belandt. 
Deze kaart heb ik gemaakt voor de challenge van de Dutch Magnolia Lover. De opdracht van challenge 85 is iets met een dier te maken. Leuke opdracht, want er is ondertussen genoeg keuze wat dieren en magnolia betreft. Deze stempel komt uit de laatste serie van april 2014.

Ik heb deze keer maar weer eens mijn kleurpotloden uit de kast gehaald. Verder heb ik zoveel mogelijk natuurkleuren en materiaal gebruikt. Eigenlijk allemaal restjes uit de restantenbakken. De mal van de vogelkooi is van Marianne. De bloemen zijn bij Zeeman gekocht.

Van de week maar 1 kaartje, want door de aankomende vakantie heb ik de challenge in de US even  overgeslagen voor deze keer en bij de Dutch My Besties hebben we een verlengde challenge tot en met zondag. Volgende week hebben we daar een feestje, ons 1 jarig bestaan en dat gaan we vieren. Dus voor deze keer allemaal een hele fijne week en ik zie jullie graag volgende week weer terug.


Met een lieve groet van mij,

Dorothy

4 opmerkingen:

Corrie zei

Wat een schattige kaart Dorothy, een héél lief stempeltje is dit, mooi gekleurd met de potloden. verder heb je er prachtige detail op gemaakt.
Lieve groetjes,Corrie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Dorothy, dat is wel te begrijpen dat er zo enthousiast op je tag gereageerd werd. Het is ook duidelijk te zien dat je er veel aandacht aan besteed hebt. Mooi zoals je het afdrukje ingekleurd hebt..heel lief.
Lieve groetjes Miranda

Erica ♥ zei

Schitterend gemaakt weer, echt heel erg mooi ☺
Gezellige en fijne (knutsel) week ☼
Liefssss Erica
{Heidebloempjuh}

Gertrude zei

Tolle Krte, gefällt mir sehr gut
glg Gertrude