Volgers

donderdag 30 oktober 2014

ROSE BLOSOM GEISHA

Hallo allemaal,


Vanavond eindelijk even tijd om mijn kaart van afgelopen maandag voor  The Besties International te plaatsen. De opdracht is deze keer embossing droog of nat. Een makkelijke opdracht waarmee je alle kanten op kunt. Nu zullen jullie wel zeggen wat ben je laat met je kaart, maar hier in huis ging van de week alles mis. Een zoon die weer thuis komt wonen, heel leuk, maar die brengt de nodige bagage mee. 3 Kamers die omgeruild moeten worden en tot overmaat van ramp zit mijn afvoer in de keuken verstopt op vrijdag en komt het water spontaan door de overloop van de keukenboiler weer de keuken ingelopen. Niet open te krijgen met een van die wondermiddelen. Een loodgieter, vergeet het maar op vrijdag, nou nee mevrouw vrijdag en weekend. grrrrr..... Dus vaatbak er onder en water in het toilet weggooien. Maandag komt gelukkig de man die binnenkort met mijn keuken zou  beginnen te renoveren om me uit de brand te helpen, nou ja uit het water. De CV monteur komt ook nog even langs voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Kortom een complete puinhoop in huize Madereel, ik kan nergens meer goed bij komen en bij hobbyspullen al helemaal niet meer. Gelukkig heb ik een mooie kaart op tijd klaar en een foto van gemaakt, want jullie raden het al, ook het fototoestel ligt ergens waar ik niet bij kan. Dus vandaar  maar 1 foto deze keer, maar de volgende keer zal ik de schade inhalen.

Ik wens jullie allemaal weer een fijne knutselweek en graag tot een volgende keer.

Met een lieve groet van mij,

Dorothy
4 opmerkingen:

Corrie zei

Schitterend is je kaart Dorothy, goed van je om je even te ontspannen, lekkage is het ergste wat er is.
Laten we hopen dat het na vrijdag allemaal weer in orde is.
Sterkte met alles.
Lieve groetjes,Corrie

emsiescreaties zei

Zo dorothy dat is even niet niks, maar je kaart is super!

Marijke zei

Nou dat zijn heel veel problemen bij elkaar. Gelukkig heb je de mooi kaart kunnen maken. Hij is prachtig. Succes met de lekkage. Groetjes Marijke.

Antoinette/Cultivate Life in Joy zei

Hi Dorothy, Just had to stop by for a friendly visit and tell you how stunning your card is. Love the Giesha girl all in yellow. Big Texas Hugs, AntoinetteT