Volgers

zondag 1 maart 2015

HOBBYDAG VOOR HET OOSTEN


Aangezien er in het oosten veel mensen zeer creatief zijn en kilometers moeten rijden voor een beurs of hobbydag hebben wij, twee creatievelingen uit het oosten van het land bedacht om een hobbydag/beurs te organiseren in het oosten van het land. 

Dit zal gaan plaatsvinden op 30 Mei 2015 in Didam ( achter Arnhem) , de beurs begint om 10.00 uur en zal duren tot 16.00 uur. 

Er is plaats voor 150 deelnemers, dus wie het eerst komt,  het eerst.........

WAT KUNNEN JULLIE VERWACHTEN : 

Er zullen deze dag verschillende standhouders staan met hun producten en met een mogelijkheid tot het volgen van een leuke workshop. Omdat wij niet alleen de kaartenmakers onder ons willen bereiken, maar meerdere gebieden van hobby hebben wij gekozen om ook voor de haak/brei liefhebbers een ruime sortering aanwezig te hebben. Zo is er voor iedereen wat wils. 

De workshops zullen gegeven worden door de standhouders zelf en daar zal een kleine bijdrage worden gevraagd van maximaal 3.00 euro per deelnemer. 

De entree kosten voor deze dag inclusief lunch en gehele dag drinken zal 10.00 euro bedragen. Er zal die dag ook een loterij zijn met leuke prijzen en aan het einde van deze super gezellige dag is er voor iedereen nog een leuke attentie. 

Het bedrag van 10.00 euro moet vooraf bij ons binnen zijn uiterlijk 1 Mei 2015 anders GEEN PLEK !! 

Na betaling krijgt u een elektronische ticket van ons, dat u uit moet printen en deze dag mee moet nemen als toegangsbewijs.

U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar :

onder vermelding van je naam en het  aantal personen, u krijgt van ons een mail met betalingsgegevens. 

Ook na betaling ontvangt u van ons een mail met de tickets. 

Wij verwelkomen u allemaal heel graag op onze eerste en knotsgekke hobbydag!! 

Met een lieve groet van Ellen en Dorothy 


Geen opmerkingen: