Volgers

zaterdag 18 april 2015

HARTJES

Vandaag heb ik een nieuw werkstuk voor jullie. Afgelopen maandag is er weer een nieuwe challenge gestart bij de Dutch My Besties Girls. De opdracht is hartjes en bedacht door ons DT lid Cindy. Ik had een tijdje terug een leuk bouwpakketje gekocht bij de Action en dat in de kast gelegd met het idee van het komt nog wel eens van pas. Nu was het precies geschikt om gebruikt te worden. Een schattig klein hart, een soort letterbakje in hartvorm.

Helaas zijn de foto's niet mooi scherp, maar ik heb problemen met mijn fototoestel en wat ik ook probeer, ik krijg ze niet scherp in beeld. Dus dat moeten jullie mij deze keer maar vergeven. Ik heb het kastje in elkaar gezet en afgewerkt met allerlei kantjes en bandjes.
Deze keer heb ik digi Image 286 Holly en Hopper gebruikt. Ik vind dit zo'n schatje, ze doet mij zo denken aan mijn eigen kleindochter, die altijd met allerlei tasjes speelt en loopt te sjouwen, waar van alles uitpuilt wat ze zogenaamd mee wil nemen in haar spel. Het knuffelkonijn heeft zij ook. Het is haar lievelingsknuffel "Langoor"genaamd.

Verder heb ik het hart gevuld met allerlei bloemen en vlinders, bedels en allerlei plakparels. Heerlijk in de voorraad zitten snuffelen om van alles bij elkaar te zoeken tot ik tevreden was met het resultaat.

Dit was het weer voor deze keer. Ik maak op het moment niet zoveel kaarten, omdat ik nog maar voor een challengeblog werk en dat is een maandchallenge. Verder moet ik nog steeds veel rusten met mijn been, omdat dat nog steeds niet helemaal goed is en kaarten maken met je been omhoog op een kruk werkt niet echt lekker. Dus ga ik maar zitten haken, dan heb ik tenminste toch iets creatiefs te doen.
Ik wens iedereen een heel fijn weekend en veel zonneschijn en graag tot een volgende keer.

Met een lieve groet van mij,

Dorothy

Geen opmerkingen: