Volgers

zaterdag 1 december 2018

WIE MAAKT DE MOOISTE KERSTBAL


Hallo allemaal,

Vandaag start bij de DUTCH MY BESTIES voor de 5de keer onze Kerst / Advent challenge.  24 Dagen iedere dag een nieuw project van één van onze dames, of gastdesigners op ons blog. Nadat wij vorig jaar een wereldreis hebben gemaakt langs heel veel Dt leden vanuit andere My Besties teams wereldwijd, gaan we dit jaar op de Nederlands / Vlaamse toer. Onze dames hebben heel hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen en naast onze eigen team leden, verwelkomen wij deze keer 3 gastdesigners. Marleen, Monique en Ans. Het blijft ieder jaar moeilijk om een leuk onderwerp te kiezen. Deze keer bedacht onze Anja, dat het misschien wel leuk was om kerstballen te gaan maken en daar zijn we mee aan de slag gegaan. De opdracht voor deze challenge is deze keer: Wie maakt de mooiste kerstbal. Wij wensen jullie allemaal veel succes en heel veel kijkplezier.

Ik maakte voor jullie een schudsneeuwbal. De achtergrond is gemaakt met Pan Pastel, de achtegrondsstempels met donkergroene distress inkt. De hertjes digi is in- gekleurd met Copics. Het doorkijkvenster is het transparante deel van de verpakking van dubbelzijdig plakband.8 opmerkingen:

Viruz SEO zei

I like your blog, which help promote your blog and
we hope that your blog is being updated.

Masirwin.com
pepeling.info
marudiyafu.com
gulalilaily.com
jagatmaheswari.com

Margo zei

Wat een prachtige kerstbal Dorothy ! Heel mooi gedaan !
Groetjes
Margo

Clipping Path zei

I gotta bookmark this website it seems extremely helpful very useful. Thanks for sharing.

Rebeka Mesarić Žabčić zei

Ik was zo depressief toen mijn man me verliet voor een andere vrouw alleen omdat ik na het huwelijk zes jaar kanker had. Ik probeerde hem te vragen om bij me terug te komen, hij weigerde en zei dat hij niet meer voor me voelde na al deze toewijding. Ik deed alles omdat ik van hem houd, hij slaat me de hele tijd, en toch sta ik het allemaal en huil alles dag. Ik werd een trieste vrouw nadat we allemaal samen waren gekomen, alle liefde die ik in het verleden deelde, ik kon me geen leven zonder hem voorstellen omdat mijn liefde voor hem om welke reden dan ook van onschatbare waarde was. Op een dag toen ik via internet ging, zag ik veel opmerkingen over de mogelijkheid om kanker te genezen en het huwelijk / de relatie te herstellen, dus besloot ik hem te proberen te benaderen door contact op te nemen met zijn e-mail doctorigbinovia93@gmail.com en hij antwoordde onmiddellijk mij en ik legde alles uit waar ik doorheen ging, hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken, ik was geschokt en ik gaf hem een ​​poging, ik volg voorzichtig de stapsgewijze instructies Twee dagen nadat Drigbinovia zei dat hij de betovering had beëindigd, alles alleen gedaan door hem, Ik deed niets om alleen de benodigde artikelen te leveren, en ik begon enkele veranderingen in mijn gezondheidstoestand te zien en Drigbinovia beloofde ook om me te helpen mijn man terug te krijgen, ik gaf hem verwarrende spreuken, en in de kortste tijd begon het allemaal, omdat beiden weten dat hij realiseerde zich dat hij nooit recht op hem was gesteld, en in drie dagen was mijn man in mijn huis en wachtte tot ik terugkwam van zijn werk en toen ging ik naar het ziekenhuis om te controleren, en ik was vrij van kanker, en toen hij begon te zeggen dat hij w sorry, hij wist nooit wat er met hem zou gebeuren. heel erg bedankt Drigbinovia, ik ben nu blij met mijn man en alles gaat nu soepel voor de dosis die pijn doormaakt in zijn relatie, je kunt ook contact opnemen met zijn whatsapp-nummer +2348144480786 heel erg bedankt

ريحانه zei

شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة مكافحة حشرات بابها
شركة كشف تسربات المياه بابها
شركة تسليك مجاري بابها
شركة تسليك مجاري بخميس مشيط

عبده العمراوى zei
شركة رش مبيدات بالجبيل
شركة جلى بلاط رخام بالجبيل
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركات تنظيف فلل بالجبيل
شركات تنظيف بالجبيل
شركة سامس لمكافحة الحشرات بالرياض
شركة سامس لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة سامس لمكافحة الحشرات بالخبر
شركة سامس لمكافحة الحشرات بالظهران
شركة تنظيف موكيت وسجاد بالدمام
شركة مكافحة الثعابين بالنعيرية
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام

KIT Cbe zei

This is very informative and intersting for those who are interested in blogging field.

اوائل الرياض zei


شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة عزل خزانات بالرياض
شركة رش مبيدات بالرياض
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة كشف تسربات المياه بالرياض
شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض
شركة تنظيف خزانات بالرياض
شركة تنظيف بالرياض
شركة تنظيف مسابح بالرياض