Volgers

maandag 14 januari 2013

LADY IN REDVandaag heb ik een kaart gemaakt voor het Fashionista Challengeblog. Het is de eerste keer dat ik voor dit challengeblog mee mag werken. Het is heel anders dan de blogs waar ik al voor werk en daarom is het ook zo leuk. Bij dit blog krijgen we telkens van een bepaald merk een aantal digistempels aangeboden, waarvan wij er eentje uit mogen kiezen. Daarnaast is er dan een thema en hiermee ga je een kaart maken. De afwisseling tussen alle blogs maakt het juist zo leuk en geeft je telkens weer nieuwe inspiratie.

Deze keer was het thema rood en krijgen wij keuze uit de digistempels van Vanna Bea Creations.
Het zijn hele mooie stempels in een totaal andere stijl dan jullie van mij gewend zijn.enHet leek mij een hele uitdaging om voor deze bruid te gaan, want een bruid in het rood kom je niet iedere dag tegen. Om in de stijl van de stempel te blijven, heb ik haar in een soort prieeltje geplaatst. Ze is gekleurd met copics. In plaats van het bruidsboeket  in te kleuren heb ik het ingelegd met hele kleine roosjes en pareltjes, zodat het echt als een mooi bruidsboeket naar voren komt. Verder het ik de sluier en de strik 3 D  uitgewerkt en opgeplakt. Om de sluier, strik en de sleep een glamour uitstraling te geven heb ik ze afgewerkt gouden Stickles. 
Het papier is uit de restanten doos, die is oneindig groot en nog steeds komen er prachtige combies papier uit. De bloemen zijn van webshop Margo. Lint en kant van mijn mannetje op de wekelijkse markt. De bovenkant van het prieeltje is een mal van Marianne net als het groene hekje.

Ik ben heel nieuwsgierig wat jullie vinden van deze kaart en zou het heel leuk vinden als jullie een berichtje achter laten. Ik wens jullie allemaal een hele pretige week en donderdag kom ik terug met een nieuwe kaart van een ander blog.

Lieve groet van mij en tot de volgende keer,
Dorothy


5 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Dorothy,dat is nog eens een sexy bruid in haar rode blote jurk,hihi,ik denk dat de bruidegom aan komt rennen;) Ik vindt het ook heel leuk dat je er een tafereeltje van gemaakt hebt met de achtergrond,het is net zo'n plaatje uit een sprookjesboek,heel mooi!lieve groetjes Miranda

Samantha zei

Hoi hoi Dorothy!
Een schitterende uitvoering van het thema zeg! Wat mn voorgangster ook al zei het is net een tafereeltje uit een sprookjesboek :) heel erg mooi gedaan :)
Groetjes, Samantha

Brigitte zei

Awesome card!!!! Love the rose gate you created! Hugs, Brigitte

Melodie zei

Wow, was für eine fantastische Karte.
Liebe Grüße
Melodie

Bastelkueken`s Kreative Welt aus Alsdorf zei

Wow meine Liebe ... deine Karte ist mal wieder zum hinknieen... Deine Umsetzungen schmeißen mich echt immer vom Hocker.. und du mußt auch nicht rot werden... es ist ein ganz ganz dickes Lob von mir.... ich schwärme mal weiter dahin.

Bussi
Anja