Volgers

woensdag 24 april 2013

KAPITEIN EDWIN DE ZEEROVER

Deze keer heb ik weer een kaart gemaakt met Kapitein Edwin, de 
zeerover. Het is een soort sollicitatiebrief / kaart voor de Dutch Magnolia Lovers.  Eigenlijk is hij wel mijn grootste liefde onder de Magnolia stempels. Bijna anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met het inkleuren van deze stempels. De eerste echte kaart die ik maakte was voor de MDUC in Australië. Tot mijn grote verbazing won ik met deze kaart.
Het mag natuurlijk duidelijk zijn waarom deze zeerover kapitein mijn lieveling is, hij is gewoon hartstikke leuk, maar hij brengt me ook geluk. Jullie zullen je wel afvragen, waarom vertel ik dat allemaal. Dat is heel eenvoudig, bij Dutch Magnolia Lovers zijn ze op zoek naar twee nieuwe leden voor hun designteam. Er is een heel rijtje met vragen waarom jij misschien wel die persoon bent. Een vraag is, "wat is je lievelingsstempel en waaarom?" Vandaar mijn uitleg over deze knappe jongen.
Maar naast de uitleg over deze knaap moet ik ook bekennen, dat de hele serie met stempels van piraten en allerlei dingen die met de zee te maken hebben bovenaan in mijn top 10 staan. Daarom heb ik vorig zomer deze kaart gemaakt.


Om een indruk te geven over het soort kaarten dat ik maak, kan ik alleen maar aangeven, dat ik van heel veel stijlen houd. Zoals boven de tafereel kaarten op natuurlijke basis, maar ook shabby/vintage romantisch, echte meisjeskaarten in roze en stoere jongenskaarten, of een stevige mannenkaart. Ik houd eigenlijk van alles wat je met papier en  Magnolia stempels kunt maken. Verder vind ik het heerlijk om mijn kaarten mooi aan te kleden met bloemen en lint en kant, of andere bijpassende zaken.

Ik heb 4 verschillende stijlen van kaarten maken in dit bericht vermeld, maar eigenlijk is mijn werk te gevarieerd om precies aan te geven wat mijn stijl is. Ik heb ook al een vintagekaart voor een gastdesign op het blog van de DML laten zien en voor nog meer kan ik alleen maar zeggen, wees welkom op mijn blog en kijk rond. Daar kun je nog veel meer ontdekken.
Omdat eind april mijn halfjaar termijn bij Marvelous Magnolia afloopt, ben ik op zoek naar een nieuw Magnolia challengeblog om voor te mogen werken. Ik design voor nog een aantal andere challengeblogs en dat is ook heel leuk om te doen, maar die zijn niet specifiek op Magnolia gericht. Mijn grote liefde blijft toch de Magnolia Stempel en ik ben bang dat ik aan een vorm van liefdesverdriet ga lijden, als ik  niet meer zoveel met ze kan werken. Vandaar dames van de DML, denk ik dat ik een zeer geschikte kandidaat ben om jullie team te komen versterken. Verder heb ik ruime ervaring met kommentaar geven op de deelnemerskaarten en alles wat bij een designlid komt kijken. Hoewel voor een Nederlands blog waarschijnlijk niet zo belangrijk, spreek ik buiten Nederlands ook nog Engels, Duits en Spaans wat me zeer goed van pas komt bij de buitenlandse blogs waar ik voor design. Mochten jullie ondanks mijn uitgebreide bericht nog vragen hebben, via mijn mail: dorothy.madereel@gmail.com ben ik voor jullie bereikbaar.

In afwachting van een hopelijk positief bericht, groet ik jullie met een lieve groet,

Dorothy


17 opmerkingen:

Sarah - Crea S zei

Lieve Dorothy.
Wat is het weer een prachtige kaart geworden! Ik heb al heel wat Magnolia's van jouw zien voorbij komen en je verdient het echt om DT te worden bij DML! Je kan alle stijlen aan in mijn ogen, en iedere keer een verbluffend resultaat!
Ik hoop van harte dat jij hun team mag versterken! Want het is dankzij je DT bij MM dat ik je gevonden heb en daar ben ik reuze blij om!
Bedankt om je talent met ons te delen!

http://littlecreass.blogspot.be

Brigitte zei

Good luck with the Dt Dorothy!!!! Love your cards and this new one is beautiful!!! Love your pirate Edwin. Hugs, Brigitte

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ik zal voor je duimen Dorothy want in mijn ogen verdien je wel een plaatsje in het DT van DML,je maakt hele mooie gedetailleerde creaties,lieve groetjes en veel succes,Miranda

ffenneke zei

Wow, dat zijn geen kaarten meer hoor, maar echte kunstwerkjes. Ik hoop dat je in het DT team komt, zodat ik je werken nog vaak voorbij zie komen en daar van kan leren. Ik ben in ieder geval volger geworden. Succes!
liefs Fenneke

Anoniem zei

Hoi Dorothy

Jij geeft iets speciaals aan Tilda en Edwin door jou verschillende stijlen en ik hoop van harte dat je gekozen wordt. Dan kunnen nog veel meer mensen,genieten en leren van jou kunstwerkjes,want dat zijn ze.
Succes!

Groetjes Mia

Richtsje zei

Wat mij betreft moet het niet al te moeilijk zijn om te weten dat jij zeker een bijdrage kan leveren aan dit DT!! Het zijn stuk voor stuk fantastische creaties! Geweldig mooi en met jouw talenten, zou zonde zijn om die niet te benutten! Ik ga voor je duimen hoor!

Groetjes Richtje

Tamara zei

They all look amazing!
Great job!
Hugs,
Tamara

jolanda zei

prachtige creaties.
Jouw creaties zijn altijd super mooi en dus zal een dt plekje voor jouw wel weg gelegd zijn.

Anita Meijer zei

Wauw dat is nog eens een geweldige "sollicitatiebrief" Dorothy, schitterende creaties, helemaal super. Ik ga voor je duimen dat ze je gaan uitkiezen aan je kaarten en verhaal zal het zeker niet liggen.
Liefs van Anita

Christa zei

Wauw ! Wat laat je prachtige dingen zien hier .... Succes met de DT-call !! Groetjes , Christa.

Kreatief met Maria zei

Schiterende taferelen maak je, geweldig. Groetjes Maria

Chantal zei

Zo zeg Dorothy wat een schitterende creaties zeg! Supersssss! Succes met onze DT-call en bedankt voor je deelname aan DML! Lieve groetjes, Chantal

Made by Janet zei

Wat een mooie kaarten heb je gemaakt!
Succes met de DT call op het
Dutch Magnolia Lovers blog.

Groetjes Janet

HenP Produkties zei

Hoi Dorothy,
Wow, wat een mooie kaarten en wat leuk dat je meedoet aan onze DT call.
Ik wens je heel veel succ6.

Lieve freubelgroetjes,
Hilde

* Üla * zei

Wat mooie voorbeeldjes laat je aan ons zien, Dorothy. Ik vind jouw stukje over waarom je meedoet aan DT call ook heel leuk geschreven! :D Succes en bedankt voor je deelname aan onze DT-call bij DML!
Groetjes, Ula

Yvonne zei

Hoi Dorothy,
Wat een schitterende kaarten.
Superfijn dat je meedoen aan onze DT call.
Groetjes,
Yvonne

Jeanet van der Lee zei

Hoi Dorothy, dit zijn inderdaad stuk voor stuk kunstwerkjes op zich! Leuk dat je meedoet aan onze DT call bij Dutch Magnolia Lovers. Groetjes, Jeanet