Volgers

zondag 16 december 2012

KERST IN ROOD EN WIT



 
 
Goedemorgen allemaal,
 
Vandaag ben ik er weer met een kaartje voor de tweede Challenge van Stempeltraueme Het thema van de week is een kerstkaart in de kleuren rood en wit. Allereerst excuus voor de kwaliteit van de foto´s, die helaas wat wazig zijn. Het was gisteren erg slecht weer en schemerig in huis. Ik kon niet anders dan met de lamp aan foto´s maken. Ik zal het t.z.t. opnieuw doen en deze vervangen.
Deze keer heb ik een stempel van Bildmalarna gebruikt en ben een keer van mijn grote liefde de Magnolia stempels afgestapt. Toen ik deze stempel zag was ik op slag verliefd op dit schattige meisje en heb haar gekocht. Ik vond het een prachtig plaatje om voor deze kerstkaart te gebruiken.
 

 
 

Het papier komt uit een blok van de Action, het hart is gemaakt met malletjes van Marianne, de stempel van de sneeuwvlok met kerstwens van het Kruidvat, de bloemen, lintjes en kant komen uit eigen voorraad. De stempel is in gekleurd met copics.


 

Het is deze keer een klein berichtje, maar net als iedereen ben ik met van alles en nog wat aan het voorbereiden voor de kerst, dus druk druk druk.
Ik wens jullie allemaal een hele prettige zondag en donderdag ben ik weer terug met iets nieuws voor Marvelous Magnolia.

Een lieve groet van mij en graag tot een volgende keer,

Dorothy

4 opmerkingen:

Bastelkueken`s Kreative Welt aus Alsdorf zei

Boah liebe Dorothy.. .ich bin total aus dem Häuschen.. hammerstark deine Werk.. mit viel Liebe zum Detail.. ich liebe deine Werke ( nur mal so am Rande )

Drück dich ganz ganz lieb
Wünsche dir einen zauberhaften 3. Advent
Lg Anja

Brigitte zei

Beautiful 3D card!!!! Love the tinsel and gorgeous lace!!! Your image is so sweet! Hugs, Brigitte

jolanda zei

hele mooie kaart

Annamaria zei

Super mooi weer gemaakt. heb genoten van je werk.
Liefs Mia