Volgers

maandag 9 december 2013

I'M DREAMING OF A WHITE CHRISTMASOp deze donkere en druilige koude maandagmorgen wens ik jullie allemaal  een goedemorgen. Bij de  My Besties Challenge Blog start vandaag een nieuwe challenge. Het thema deze keer is: "Geïnspireerd door een liedje en vermeldt het liedje erbij". Een leuke opdracht met veel mogelijkheden. Omdat ik de vorige keer zo'n mooie witte kaart had gemaakt, moest  ik gelijk aan  een witte kerst denken. Dan is de stap naar het liedje "I'm dreaming of a white Christmas" niet zo'n grote stap om te bedenken. Vroeger was ik altijd heel blij met sneeuw, want ik vind het prachtig zo'n hele witte wereld, maar naarmate ik ouder word, zie ik ook de grote en gevaarlijke nadelen van dat witte spul. Zeker als de vuilniswagen ons straatje in komt. Een klein straatje met een aantal hele hoekige bochtjes. Ons huis staat precies op de T kruising met zo'n bocht. Gestrooid wordt er bij ons in de straat niet. Dus spiegelglad. Als dan die grote vuilniswagen komt en zie ik hem langzaam door de bocht schuiven richting ons huis houd ik mijn hart vast. Gelukkig is de chauffeur heel voorzichtig, maar echt leuk vind ik het niet. Verder is het ook niet echt lekker om door die gladde en glibberige massa te lopen, laat staan te fietsen. Bij ons blijft sneeuw nooit lang mooi, zoals in Oostenrijk en Zwitserland. Maar met kerst willen wij natuurlijk allemaal wel een lekker pak sneeuw, maar voor mij mag het dan ook  na de kerst wel weer verdwijnen.


 Gebruikte materialen:

Stempel: My Besties image 030 van Sherri Baldy
Papier: Witte cardstock met kerstbelafdrukjes. Witte cardstock voor de stansjes.
Stansen: Groot hert en kleine hertjes van Marianne design evenals de grote kerstboom en de gladde kerstboompjes, de dennenapples en tak en het hekje
De twee dennenbomen op de voorgrond van Leanne. De dennentakken van Magnolia. 
De stempel is ingekleurd met panpastels.


Dit is even de laatste kaart voor dit jaar voor de challenge van de My Besties, want we hebben even een paar weken kerstvakantie. Wel even lekker een paar weken rust in deze drukke tijd. Volgend weekend komen er nog een kaart voor de Dutch Besties, Stempeltraueme en Dutch Magnolia Lovers dan gaan we daar ook een paar weken met vakantie. Iedereen weer een prettige week en graag tot een volgende keer.


Met een lieve groet van mij,

Dorothy

Ik post mijn kaartr bij:
Scrapbookstampsociety Challenge 31 Christmas
fashionista challenge 4 Wintersnowflakes

10 opmerkingen:

Elfi zei

Hallo Dorothy,
entschuldige bitte, dass ich in letzter Zeit so wenig bei dir vorbeigeschaut habe. Ich habe einiges verpasst, wie ich gerade gesehen habe. Diese Karte ist so wunderschön. Du weißt ja, ich mag white-on-white sooo gerne. Und das Motiv ist ein richtiger Eyecatcher.
Liebe Grüße
Elfi

jolanda zei

prachtige kaart

Solange Barreto zei

Amo seus projetos, maravilhosos. Beijo, feliz semana.

Sarah - Crea S zei

Ik denk wij allemaal Dorothy! Je hebt een prachtige kaart gemaakt naar aanleiding van de gelijknamige song!
Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

esmee zei

een lieve kaart

Erica ♥ zei

Wat prachtig mooi zeg !
Een fijn en gezellige (knutsel) week gewenst ☺
Grtjsss en liefsss van Erica ☼

Artesania zei

Liebe Dorothy,
vielen Dank für deinen sehr lieben Kommentar auf meinem Blog.
Ich bin schnell mal herübergehuscht und habe mir deine neuesten Werke angeschaut ,ich liebe den Winterwald den du so romantisch für diese niedliche junge Dame gestaltet hast .Da geht mein Herz auf. Im neuen Jahr verstärke ich die Mannschaft bei der Scrapbooking and Stamp Society im DT. Dem Zauber der Stempelmotiven verfallen nahm ich gerne die Einladung an und freue mich auf meine Teamies.
Ich wünsche dir ein frohes und gesegnetes Weihnachtsfest und ein Frohes neues und kreatives Jahr2014.
Liebe Grüße deine Gudrun

Céline zei

so pretty, love all the trees
thanks for playing with us at fashionista
hugs
céline

KarinsArtScrap zei

prachtige kaart Dorothy.
Bedankt voor het meedoen bij ScrapbookStampSociety Challenge.

Groetjes Karin DT coördinator

Anoniem zei

I L-O-V-E love this card! I love the trees and the background dies that you used. Wonderful!