Volgers

vrijdag 26 april 2013

EEN KONINKLIJK KAARTJE


Goedemiddag iedereen,

Vandaag is het weer tijd voor een kaartje voor de EHI. Hoewel ik gisteravond nog even hard door heb moeten werken om hem af te krijgen is het toch gelukt. Ik heb het hele huis op zijn kop staan, want ik ben bezig met de nieuwe slaapkamer en aangrenzende speelzolder voor mijn kleindochter. Gisteren door een hele goede vriend alles geschilderd. Dus moest de hele kamer leeg en staat de overloop bomvol met meubels. Gelukkig kon ik vanmorgen beginnen met het schoonmaken en het inrichten van de slaapkamer. Langzaam komt alles op zijn plek. Ik hoop vandaag de slaapkamer klaar te krijgen, want jullie begrijpen wel als je een echte prinsessenkamer krijgt, dat je echt niet langer in je kleuterkamer kunt blijven slapen. Heel aandoenlijk hoe ze meehelpt. Ze is weer snot en snot verkouden en gister weer flink koorts, maar vanmorgen was ze weer helemaal opgeknapt en kon ze meehelpen vond ze.
De opdracht deze keer is een koninklijke kaart. Heel toepasselijk met de aanstaande troonwisseling. Ik had niet veel oranje papier dat hierbij paste en toen moest ik ineens denken aan mijn Hobbymaatje Pam. Zij had vorige week van het papier van een reclamefolder een hele mooie oranje kaart gemaakt.
Ik ben onmiddellijk in de papiercontainer gedoken en ja hoor ook ik had deze folder en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn koninklijke reclamefolderkaart vinden. 

Natuurlijk wil ik mijn twee nieuwe volgers hartelijk welkom heten in mijn "Kaartentuin"en ik hoop dat jullie regelmatig een bezoekje komen brengen en dat ik voor jullie een bron van inspiratie mag zijn.
Ik wens iedereen heel fijn weekend en hoop dat het weer een beetje op gaat knappen, want het regent hier pijpenstelen. Maandag ben ik weer terug met een nieuwe kaart voor Fashionista.


Met een lieve groet van mij,

Dorothy

6 opmerkingen:

Mia zei

Hoi Dorothy

Je kaart is mooi geworden.Zo zie je maar waar al die blaadjes al niet goed voor zijn.


Groetjes Mia

Anita Meijer zei

Je kaartje is super geworden Dorothy, leuk gedaan zo met die kroon en Willem en Maxima, ik vind hem prachtig. Wat leuk voor je kleindochter, wat zal ze blij zijn met haar prinsessenkamer en zo lief dat ze ondanks dat ze ziek was mee wilde helpen.
Liefs van Anita

Sarah - Crea S zei

Hij is leuk geworden Dorothy!
Wat zal ze blij zijn met haar prinsessenkamer!
Lieve groet,
http://littlecreass.blogspot.be

ANJA 3D zei

Schitterende kaart. Heel leuk met de plaatjes van onze toekomstige koning en koningin. Gaaf hoor.
Gr. Anja

Anoniem zei

Thank you, this is a subject that is dear to my heart. Where are your contact information though?
My name's Priscilla Knox and I'd love to discuss this further.


Here is my homepage http://dolphin.webappsnet.com

Bastelkueken`s Kreative Welt aus Alsdorf zei

Hallo Dorothy,

dein LO zur Krönung ist dir gelungen.. sieht super klasse aus...

Perfektes Styling und ich wünsche Eurem neuen Königspaar alles LIebe und Gute.

Drück dich ganz lieb
Anja