Volgers

vrijdag 4 oktober 2013

CADEAUTASJE MET MAXI BESTIESI MADE TOP 3 
MY BESTIES AUSSIE  CHALLENGE
13 OKTOBER 2013
Goedemorgen lieve Bestieslovers,

Vanmorgen heb ik een cadeautasje met een maxi Besties voor jullie. Omdat onze Hanny op het moment erg druk is met allerlei beurzen, had zij geen tijd om deze ronde haar uploadkaart voor the Dutch Besties Girls te maken en heeft zij mij gevraagd om voor haar in te vallen. Vandaar dat ik na 2 weken alweer met een nieuwe creatie kom. Van de week was ik druk bezig om een aantal digi's uit te printen en zat ondertussen met mijn kleindochter te kletsen. Zoals iedereen weet gaat breien en praten niet tegelijk. Bij mij dus ook niet en kwamen er prachtige A4 Besties uit mijn printer. En wat doe je daar dan mee. Nou volgens mijn kleindochter gewoon inkleuren en zij wilde er ook wel eentje. Samen zijn we aan het werk gegaan en al kleurende bedacht ik ineens, dat ik er wel een heel leuk cadeautasje van kon gaan maken en dit is het resultaat.
Ik kan iedereen het aanraden om het eens te proberen. Je bent een poosje bezig, maar het is heerlijk ontspannend en ook best wel weer spannend hoe het zal worden, omdat je door de grootte alles veel beter ziet.
Gebruikte materialen:

Stempels: Besties image 019, Magnolia Happy birthday en Sweet wonderful you tekststempels.
Papier: Heidi Swapp candy stripe.
Bloemen: Webshop Margo.
Lint en tule: eigen voorraad.
Gekleurd met Spectrum Noir
Ik wens iedereen een heel prettig weekend en zondag ben ik weer terug met een nieuwe kaart voor het Duitse blog Stempeltraueme. Ik zou als ik jullie was zeker even een kijkje gaan nemen, want daar hebben wij ook een hele spannende challenge, waar jullie allemaal aan deel willen nemen.


Lieve groet van mij,

7 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

ohhhh wow,dit is genieten...wat een plaatje en met een super mooie aankleding,ik ben er weg van!

Gr Antoinette

Unknown zei

Soms heb je dat... dat je een klein ongelukje met je printer hebt..of tenminste even je hoofd er niet bij hebt.. Maar gelukkig ben je zo creatief geweest om er een geweldig leuk kadotasje van te maken! Ik vind het super goed gelukt! Misschien...maak je wel meer een "foutje"... want het pakt heel goed uit zo.. hihi.. Liefs Sylvia

Richtsje zei

Bij jou weet ik nooit goed onder woorden te brengen wat ik ervan vind...Het is altijd zo gaaf gemaakt en zoveel klasse in je werk Dorothy, dan zijn de mooiste woorden soms gewoon niet toereikend!! Geweldig, wat is dit weer prachtig gemaakt! Door omstandigheden zit er nog niet altijd regelmaat en trouw in mijn bloggen en daardoor heb ik ook hier heel veel schitterende creaties gemist! Maar bij het bekijken van je blog is bij mij van binnen het wow gevoel niet van de lucht! Puur genieten!!

Groetjes Richtje

Plony zei

Dat is knap gedaan!!!!!! Best moeilijk om zo'n groot plaatje mooi in te kleuren maar het ziet er geweldig uit en leuk om er zo'n tasje van te maken. heeeeel gaaf!
Liefs van Plony.

jolanda zei

heel mooi tasje en wat is er nou leuker dan samen met je kleindochter te zitten kleuren

Anita Meijer zei

Super opgelost om hem dan toch te gebruiken en op een tasje, ik vind hem zo mooi je tasje Dorothy, prachtige kleuren en schitterend ingekleurd, super.
Liefs van Anita

Julie Gleeson zei

I love your gorgeous Bag Dorothy! You are so clever! Thank you for entering it in the Aussie My Besties Challenge! Hugs Julie xox