Volgers

donderdag 3 oktober 2013

GEFELICITEERD MET
Hallo lieve blog vriendinnen,

Vandaag dan eindelijk de kaart voor de Dutch Magnolia Lovers. Jullie hadden het waarschijnlijk al op het blog zien staan van de DML, maar hier is hij nu ook op mij blog. Door allerlei dingen die anders gingen dan ik me voor had genomen, werd het even druk en kwam ik er niet aan toe om de kaart op mijn blog te plaatsen. Deze keer een leuke en makkelijke opdracht voor jullie. Gefeliciteerd met............... en de rest mag je zelf invullen. 
Ik heb gekozen voor een kinderkaart, wat die heb ik natuurlijk regelmatig nodig met mijn kleine meisje in huis. De kinderfeestjes zijn niet van de lucht en ze willen allemaal een kaart, hoe zou dat nou toch komen??? Gelukkig kan ik op deze manier een leuk voorraadje opbouwen. Gebruikte materialen:

Stempel: Magnolia uit een hele oude serie toen Tilda en Edwin nog vleugeltjes hadden.
Papier: blok van het Kruidvat ook van enkele jaren terug. Als je de kast opruimt, kom je nog eens wat tegen.
Lint en band en glitter gesp: Xenos
Plakparels: Action
Bloemetjes: gekregen van Ellen en Toos
Gekleurd met Spectrum Noir
Ik hoop, dat jullie allemaal weer zin hebben mee te gaan doen. De avonden worden weer langer en kouder, dus zijn we ook allemaal weer meer binnen. Ik wens jullie een fijne dag verder en morgen kom ik onverwacht weer terug met iets nieuws, omdat ik voor een van mijn teamgenoten bij de Besties in moet vallen.

Met een lieve groet van mij4 opmerkingen:

jolanda zei

prachtige kaart in een leuke kleurcombinatie

Cindy zei

Wat en schatje Dorothy en wat een schitterende sprekende kleuren. Zo zie je maar, wie wat bewaar die heeft wat. ik vind hem supermooi! Groetjes, Cindy

Gertrude zei

Eine Wunderschöne Karte, hast tolle Farben gewählt
lg gertrude

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Dorothy,toch leuk met "oude"spulletjes een kaart maken,zonde om al dat moois op de plank te laten liggen.Het is een schatje geworden,lieve groetjes Miranda