Volgers

maandag 14 oktober 2013

STRAATSCHOFFIES IN DE GROTE STAD


Hallo lieve mensen,

Vandaag weer een nieuwe uitdaging bij de My Besties US met als opdracht om een baby- of kinderkaart te maken. Nou dat is natuurlijk niet zo moeilijk met al die prachtige digi's van Sherri Baldy. Hoeveel meer keus wil je nog hebben met al die leuke en lieve meisjes met hun grote ogen en schattige kleine baby Besties. Dat is dus appeltje eitje nietwaar en daarom dacht ik, ik ga eens mooi out of the box. Ik heb gekozen voor deze leuke schoffies. Ja en dit zijn ook Besties en ze hebben geen grote ogen. Er is een hele serie met My litlle Dimples, zoals ze heten en zij vallen ook onder de Besties. Dit zijn eigenlijk twee digi's, die ik uit heb geknipt en samengevoegd tot een geheel. Ik heb er een tafereeltje van gemaakt, zoals je dat in iedere grote stad ter wereld kunt vinden. Straatschoffies met een voetbal en een trapveldje, vaak het enige stukje waar ze kunnen spelen in de overvolle steden. En het is natuurlijk een prima jongenskaart. 

Gebruikte materialen:

Stempels: Sherri Baldy digistamps:  My litlle Dimples Boys 5 and 6 
Papier: Cardstrock bruin, rood beige, geel, groen en blauw. Designpapier van Marianne Design, voetbal papier Crea Motion soccer en onbekend denim papier.
Dies: Boom, huisjes, hekje en doilybloem Marianne Design, Ovaal en Cirkel Spelbinder
grasrand en wolken Magnolia.
Lint en jute: eigen voorraad.
Gekleurd met Spectrum Noir.
Ik wil iedereen weer hartelijk bedanken voor alle lieve en leuke berichten hier op mijn blog, maar ook op Facebook. Het is altijd geweldig om zoveel positieve reacties te lezen. Verder wens ik iedereen weer een fijne week toe met veel knutselplezier, maar dat zal best gaan lukken met dit vieze natte herfst weer en graag weer tot een volgende keer in mijn Kaartentuin


Met een lieve groet van mij,

Dorothy

Ik post mijn kaart bij:

http://mybestienorge.blogspot.no/use a punch

4 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

Wat een leuk stel boefjes bij elkaar mooi gedaan joh!!

jolanda zei

leuke creatie

Anita Meijer zei

Wat heb je dit weer supermooi gemaakt Dorothy, ik vind het geweldig.
Liefs van Anita

Lena zei

This is a cute and funny card you made :-)

Thank you for playing along wiht My Besties Norges Challenges! We wish you Luck and velcome back :-)

Hugs, Lena
DT at My Besties Norge